Gözleme
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Gözleme Tarifi İçin

Malzemeler

İç malzemesi:

Gözleme

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unu derin bir kapta tuzla harmanlayın. Suyu azar azar dökerek karıştırın. Kulak memesi kıvamında bir hamur haline gelinceye kadar yoğurun.
  2. İç malzemeyi hazırlamak için; peyniri ufalayıp bir kaseye alın. Maydanozu doğrayın ve peynire ekleyip karıştırın.
  3. Hamuru 8 eşit parçaya bölün. Her birini hafifçe unlayıp merdaneyle 30-35 santim çapında yufka şeklinde açın.
  4. Peynirli karışımı yufkaların içine paylaştırıp dört kenarını içe doğru katlayın.
  5. Margarini teflon tavada eritin. Hazırladığınız gözlemeleri iki taraflı kızartın. Sıcak ya da ılık olarak servis yapın. Afiyet olsun.

    Dilerseniz, otlu, ıspanaklı ve lor peynirli gözleme tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Çocuk Yemekleri Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan