Çift Katlı Pizza
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çift Katlı Pizza Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Çift Katlı Pizza

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamuru yoğurup merdane yardımıyla yuvarlak açın. Yumurta akını fırça yardımıyla hamurun her tarafına sürün.
  2. Pizza hamurunun yarısına peynir serpin. Diğer yarısını üzerine katlayın ve kenarlarını sıkıca kapatın.
  3. Merdane ile biraz bastırın. Yuvarlak kelepçeli kek kabının tabanına yağlı kağıt serin. Kenarlarına tereyağı sürün.
  4. Hamuru kalıba yerleştirin. Sos için domates püresi, zeytinyağı ve baharatları ekleyip karıştırın.
  5. Sosu hamurun üzerine yayın. Bir su bardağı rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
  6. Üzerine dilimlediğiniz malzemeleri yayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin.
  7. Fırından çıkarmaya yakın kalan peynirleri ve mozarella peynirini serpin. Peynirler eriyip kızarınca fırından alıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çocuk Yemekleri Pizza Tarifleri Şarküteri Tarifleri

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan