Balık Kroketli Mini Dürümler
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 9 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Balık Kroketli Mini Dürümler Tarifi İçin

Malzemeler

Balık Kroketli Mini Dürümler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Balığı dikdörtgen parçalar şeklinde kesip bir kaba alın. Hafifçe tuzlayıp buzdolabında bir saat dinlendirin. Yeşil zeytin ezmesini, kıyılmış yeşil soğan ve bir kaşık Komili Sızma Zeytinyağı ile karıştırın. Çırpılmış yumurtayı, unu ve ekmek kırıntısını ayrı kaplara alın. 3 çorba kaşığı Komili Sızma Zeytinyağı’nı bir tavada kızdırın. Balıkları buzdolabından çıkarıp sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayın. Kızgın yağda arkalı önlü kızarttıktan sonra kağıt havlu üstüne çıkarıp fazla yağını süzdürün. Salatalığı uzunlamasına dörde bölün. Tortilla ekmeklerine zeytin ezmesi karışımından sürüp üzerine yıkayıp süzdüğünüz marul yapraklarını yerleştirin. 3 adet balık kroket, salatalık ve havucu koyarak dürüm şeklinde sarın. Her bir dürümü üçe bölerek renkli kağıtlara sararak servis edin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan