At Nalı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
At Nalı Tarifi İçin

Malzemeler

At Nalı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

Fındık ve pudraşekeri bir kapta karıştırın. Yumurta aklarını ekleyip karıştırarak fındık kreması hazırlayın.

Milföyleri merdane ile inceltip içlerine fındık kreması sürün. Çaprazlama rulo sarıp yarım ay şeklinde kıvırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp tozşekeri serpiştirin. 160 dereceye ayarlı fırına verip üzerleri  kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Çocuk Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan