Soğuk günlerin iç ısıtan lezzetlerinden biri olan kök sebze çorbası tarifi, fırında közlenen aromatik sebzelerin yoğun tadıyla fark yaratır. Havuç, patates, kereviz gibi besleyici kök sebzelerin uyumu sayesinde hem doyurucu hem de oldukça sağlıklı bir öğün sunar. Eğer mevsim sebzeleriyle hazırlanan doğal ve besleyici bir çorba arıyorsanız, bu kök sebze çorbası tarifi sofralarınıza renk ve sağlık katacak ideal bir seçenek olabilir. Hem öğle hem de akşam yemeklerinde keyifle tüketebileceğiniz bu kök sebze çorbası tarifi, pratik hazırlanışı ve derin aromasıyla öne çıkar. Peki; kök sebze çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Lokanta Usulü Sebze Çorbası tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kök sebze çorbası kaç kaloridir?
Bir porsiyon kök sebze çorbası 70 kaloridir.
Sebzeler İçin Alternatifler
Sıvı Malzeme Alternatifleri
Baharat Alternatifleri
Yağ Alternatifleri
Zeytinyağı yerine: Tereyağı, Hindistan cevizi yağı veya avokado yağı
Ekstra Lezzet ve Dokular İçin