Turşu Kavurması Yapmak İçin 5 İpucu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Turşu kavurması yaparken turşunun orta ekşilikte ve diri olmasına dikkat edin. Soğan ve yağı iyice kavurup turşuyu kısa sürede ekleyin, fazla pişirmeyin. Baharatlarla lezzeti dengeleyin, tuzu ise turşuya göre ayarlayın.

Turşuyu kavurmadan önce suyunu çok sıkmamaya özen gösterin. Orta ateşte kısa sürede kavurmak turşunun dokusunu korur. Karabiber veya pul biber gibi baharatlarla tatları canlandırabilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?