2021 Masterchef 95. Bölüm Tarifleri ve Bölüm Özeti
Masterchef'in 95. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İkinci oyunu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, Masterchef 95. bölüm tarifleri ve bölüm özeti:

Masterchef'in ilk oyununu kırmızı takım kazanmış, mavi takımdan Rabia ve Dilara eleme adayı olarak belirlenmişti. Haftanın ikinci oyunu için kırmızı ve mavi takım tekrar mutfağa girdi. Peki, 2. oyunu hangi takım kazandı? İşte, detaylar: 


Masterchef 95. Bölüm Tarifleri


Şefler, haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için 'Akdeniz mutfağı' konseptini belirledi. Yarışmacılardan dul avrat çorbası, biberli ekmek, yörük kebabı, karides güveç ve ceviz ezmesi hazırlamaları istendi. Ancak dokunulmazlık oyunu için şefler oyun dışı kalan yarışmacılardan kör tadım yapmalarını istedi. Yarışmacıların yaptığı kör tadım sonrasında, ikinci dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. 


Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?


Bireysel dokunulmazlık için, mavi takım tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılardan, arta kalan malzemeleri kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerini geride bırakan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim, Safanur oldu. Safanur, 3. eleme adayı olarak Hasan'ı seçti. Mavi takım, 4. adayı belirlemek için oylama yaptı. Oylamanın sonucuna göre 4. eleme adayı Sergen oldu.


Daha fazlası için masterchef tariflerine göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Mayıs Ayı Sebze ve Meyveleri
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla
İzmir Sushi Mekanları: İzmir'de Gidebileceğiniz 10 Sushi Mekanı