2021 Masterchef 109. Bölüm Tarifleri ve Bölüm Özeti
Masterchef'in 109. bölümünde haftanın ilk takım oyunu oynandı. İlk takım oyununu kim kazandı? İşte, Masterchef 109. bölüm tarifleri ve bölüm özeti:

Masterchef'te bu hafta mavi takımın kaptanı Safanur, kırmızı takımın kaptanı ise Mert olarak belirlendi. Yeni takımlar, haftanın ilk oyunu için mutfağa girdi. Peki, ilk oyunu hangi takım kazandı? İşte, detaylar:


Masterchef 109. Bölüm Tarifleri


Masterchef'te haftanın ilk takım oyunu için, 'vegan yemekleri' konsepti belirlendi. Yarışmacılardan kereviz böreği, karnabahar köftesi, köz biberli hingel, bakla dolması ve vegan brownie hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre, mavi takım 5-0 üstünlükle ilk dokunulmazlığı kazandı.


Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?


Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan bal kabağı kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. 40 dakikanın sonunda en iyi tabağı hazırlayan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Burcu oldu. Burcu, ilk eleme adayı olarak Araz'ın ismini söyledi. Kırmızı takımın kendi aralarında yaptığı oylamadan sonra 2. eleme adayı Azize olarak seçildi. 


Daha fazlası için masterchef tarifleri sayfamıza göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı
Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi
Pırasa Nasıl Seçilir?
Mide Ağrısına Ne İyi Gelir: Mide Dostu 15 Besin
Çileğin Faydaları Nelerdir?