Maş Piyazı Yapmanın Püf Noktaları
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Maş fasulyesini fazla haşlamadan, hafif diri bırakmak piyazın kıvamı için önemlidir. Sosunu fasulyeler sıcakken ekleyerek lezzetin içine işlemesini sağlayabilirsiniz. Son olarak taze yeşillikleri ve soğanı servisten hemen önce ekleyin ki canlı ve ferah kalsın.

Maş fasulyesini fazla haşlamadan, hafif diri bırakmak piyazın kıvamı için önemlidir. Sosunu fasulyeler sıcakken ekleyerek lezzetin içine işlemesini sağlayabilirsiniz. Son olarak taze yeşillikleri ve soğanı servisten hemen önce ekleyin ki canlı ve ferah kalsın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde