Kışlık Kahvaltılık Sos Yapmanın 5 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kışlık kahvaltılık sos yaparken olgun ve sağlam malzemeler seçin, sosu kısık ateşte sabırla pişirin. Kavanoz ve kapakları mutlaka steril edin, sosu sıcakken doldurup vakumlayın. Hazırladığınız kavanozları serin, karanlık bir yerde saklayın, açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edin.

Kışa hazırlık yaparken domates ve biberleri en taze halinde kullanın, sosun kıvamını ağır ağır pişirerek tutturun. Bozulmayı önlemek için tuz, sirke veya limonla asit dengesini sağlayın. Soslarınızı temiz kavanozlara doldurup serin ve güneş görmeyen bir yerde saklayın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?