Kışlık Börülce Konservesi Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Börülceleri taze ve sağlam seçin, buruşuk olanlardan kaçının. Hafifçe haşlayın, ne fazla yumuşak ne de sert olsun. Kavanozları steril edin ve kaynar suyla dolu tencerede kaynatarak saklayın. İşte kışlık börülce yapmanın püf noktaları!

Börülceleri kavanoza sıkıştırmadan yerleştirin, aralarda boşluk bırakın. Kavanoza ekleyeceğiniz suyun kaynar olması, bakterilerin önüne geçer. Kapakları sıkıca kapatıp ters çevirerek soğumaya bırakın, böylece uzun süre dayanır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak