Evde Kışl��k Siyah Zeytin Yapmak İçin 4 İpucu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Evde siyah zeytin yapmak için olgun zeytin seçmek ve acısını tuzlu suda veya kül suyunda gidermek gerekir. Zeytinleri tuzlu suyla kavanozlarda saklayarak uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz. Son olarak, zeytinyağı, sarımsak veya baharatlarla lezzetlendirmek tadını zenginleştirir.

Siyah zeytin yaparken zeytinlerin olgun ve sağlam olmasına dikkat edin. Tuzlu suyla bekletmek acılığını azaltır ve kavanozda saklamak tazeliğini korur. İsteğe göre kekik, limon veya biber ekleyerek aromalı bir tat elde edebilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?
Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?