Ev Yapımı Yoğurtlu Tarhana Çorbası Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Yoğurtlu tarhana çorbası yaparken yoğurdu kesilmemesi için mutlaka ılıştırarak ekleyin. Çorbayı kısık ateşte ve sürekli karıştırarak pişirin ki topaklanmadan kıvamını bulsun. Son dokunuş olarak tereyağında nane ve pul biber kızdırıp üzerine gezdirirseniz lezzeti katlanır.

Tarhanayı önceden suda veya sütle açmak çorbanın topaklanmasını önler. Pişirme sırasında sabırlı olun, ani yüksek ısı lezzeti bozabilir. Servis ederken taze nane veya kırmızı biberle süslemek aromayı artırır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak