28 Aralık 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
28 Aralık Masterchef'te 1. finalist kim oldu? İşte, 28 Aralık Masterchef yemekleri ve finale çıkmayı başaran ilk isim:

27 Aralık'ta Masterchef 2020'ye ve hayallerine veda eden isim Özgül Coşar olmuştu. Özgül'ün elenmesinin ardından Emir, Serhat ve Barbaros finale kalmak için büyük bir mücadele verdi. Peki, 28 Aralık Masterchef'te ilk finalist kim oldu? İşte, detaylar:


28 Aralık Masterchef Yemekleri

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye'de yarışmacılar zorlu bir mücadele verdi. Finale kalan ilk yarışmacıyı belirlemek için, 3 etaptan oluşan bir yarış düzenlendi. Şefler, final oyunu için zeytinyağlılar konseptini belirledi. İlk etapta yarışmacılardan başlangıç yemeği hazırlamaları istendi. Yarışmacılar zeytinyağlı karnabahar, zeytinyağlı iç baklalı enginar ve zeytinyağlı pırasa yemeklerini hazırladı. İlk yaratıcılık tabağından Barbaros 19, Emir 20 ve Serhat 23 puan aldı.


İkinci yaratıcılık oyununda yarışmacılardan ana yemek hazırlamaları istendi. Serhat'ın hazırladığı tabaktan kılçık çıkınca şefler yarışmacıyı cezalandırdı. İkinci yarışmanın ardından puanlar verildi. Böylece Emir 39, Serhat 39 ve Barbaros 45 puana yükseldi.


28 Aralık Masterchef 1. Finalist Kim Oldu?




Yarışmanın 3. etabında Serhat, Emir ve Barbaros tatlı yapmak için kıyasıya mücadele etti. Yarışmacıların hazırladıkları tabaklar şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin yaptıkları oylama sonucunda 1. finalist belli oldu. Yapılan tatlı tabakları sonrasında 71 puana yükselen Barbaros Yoloğlu, Masterchef 2020'nin 1. finalisti oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef tarifleri
  2. Masterchef 2020 yarışmacıları
  3. Masterchef Serhat kimdir?
  4. Masterchef Emir kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı
Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi
Pırasa Nasıl Seçilir?
Mide Ağrısına Ne İyi Gelir: Mide Dostu 15 Besin
Çileğin Faydaları Nelerdir?