16 Aralık 2021 Masterchef Özeti: Son Dokunulmazlık Oyunu
16 Aralık Perşembe günü Masterchef'te haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, 16 Aralık Masterchef tarifleri ve bölüm özeti:

Masterchef Türkiye'de bu hafta, haftanın ilk 2 dokunulmazlığını kırmızı takım kazanmış, mavi takımdan Mert ve Araz eleme adayları olarak belirlenmişti. Peki, son dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, detaylar:


16 Aralık Masterchef Tarifleri


Haftanın son dokunulmazlık oyunu için, 'Düzce yemekleri' konsepti belirlendi. Yarışmacılardan ısırgan otu çorbası, kaldırık otu kavurması, patatesli haluj, lepsi, melengücceği tatlısı hazırlamaları istendi. Hazırlanan yemekler, jürinin beğenisine sunuldu. Verilen oylara göre, haftanın son dokunulmazlığını 20-15 üstünlükle mavi takım kazandı.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?


Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılardan, arta kalan malzemeleri kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim, Sergen oldu. Yarışmacıların verdiği oylara göre, haftanın son eleme adayı ise Eren seçildi.


Daha fazlası için masterchef tariflerine göz atın.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı
İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı
Lahana Sarmasının Yanına Ne Gider: 13 Tamamlayıcı Tarif
Crumble Tarifleri: Meyvelerle Hazırlanan 10 Nefis Crumble Tarifi
Pırasa Nasıl Seçilir?