Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      lmwdfqikkntahg  patataes çorbasi  porofeterol  gã¼lla㧠ã§eåŸitleri  maffel tarifleri  karadeniz bã¶lgesi  fdsjynzrohgqxxpä±  totellini  zeytin ezmeli ıspanaklı makarna  alkollã¼ yerlerde yemekler  menu  mercimekli manti  etli lahana bohã§asä±  mentä±  cocuk pasta tarifleri  mayalı puaca  schoko  mutfaäŸä±,  tortillo  semra.aktaş60@hotmail.com  üzüm hoşaf  fıstıklı supangle  oğlak kapama tarifi  vhzlxhvzds  napoliten kek  karadenizli meshur kek  pekmezli incirli kurabiye  åŸuale krem hamuru
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Pandispanya hamuru

    Pandispanya hamuru


    Klasik hamur bizden, zenginleştirmek sizden...

    Gerekli malzeme
    1.5 su bardağı un
    1 paket kabartma tozu
    5 yumurta
    1 paket vanilya
    1 su bardağı tozşeker



    Un ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Yumurtalar, vanilya ve şekeri hamur yoğurma kabına alıp mikserle 15 dakika köpük köpük olana kadar çırpın. Unlu karışımı ekleyip tahta kaşıkla düzgün bir hamur elde edinceye kadar alttan üste doğru karıştırın.


    Hazırladığınız hamuru yaklaşık 22-24 santim çapında kelepçeli bir kalıba dökün. Önceden ısıtılmış180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Fırın ayarını 150 dereceye indirin ve 30-35 dakika daha pişirin. Keki fırından alıp ılındıktan sonra kalıbından çıkarın ve ızgara telin üzerinde soğumaya bırakın.


    Pasta tabanı için pişirdiğiniz pandispanyayı soğuduktan sonra enine ikiye kesin. Daha küçük bir kelepçeli kalıpta pişirdiyseniz keki enine üç eşit parçaya da kesebilirsiniz.









    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız 6 tane yorum yapıldı.
      • Misafir tarafından gönderildi.
        24.02.2013 15:02
        deneyelim bakalım nasıl olacak :)
      • Misafir tarafından gönderildi.
        24.02.2013 15:02
        deneyelim bakalım nasıl olacak :)
      • Misafir tarafından gönderildi.
        18.12.2012 20:17
        denemek istiyorum bende
      • Misafir tarafından gönderildi.
        18.12.2012 20:17
        denemek istiyorum bende
      • Misafir tarafından gönderildi.
        18.06.2012 17:39
        güzel bir tarif bende bu tariften var ablamdan almıştım yumuşacık oluyor
    « Geri1 2İleri »
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Ezogelin çorbası
    Kuruyemişli milföy
    Alev dağı pilavı
    Çikolatalı irmik tatlısı
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?