Pudingli Kadayıf Tatlısı

Pudingli Kadayıf Tatlısı
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Pudingli Kadayıf Tatlısı için

Malzemeler

  • 250 g tel kadayıf 
  • 100 g tereyağı 
  • 1/2 çay bardağı toz şeker 
  • 1 çay bardağı ceviz içi 
  • 2 paket hazır vanilyalı puding 
  • 5-6 su bardağı süt 
  • 2 adet muz
Pudingli Kadayıf Tatlısı

Nasıl Yapılır

Hafif ve lezzetli pudingli kadayıf tatlısı... 
  1. Ceviz içlerini ayrı bir tavada kavurun. Soğumaya bırakın. 
  2. Pudingi paket üzerindeki tarife göre pişirin. Ocaktan alın, arada bir kaşıkla karıştırarak ılınmaya bırakın. 
  3. Kadayıfların yarısını kare şeklindeki çukur bir kaba yayın. Üzerine pudingi döküp ince dilimlenmiş muzları yerleştirin. Kadayıfların kalanını da muzların üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

    Nefis muhallebili kadayıf tatlısı tarifi için tıklayın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo