ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ SÜTLÜ TATLILAR PUDİNGLİ KADAYIF TATLISI

Pudingli kadayıf tatlısı

Pudingli kadayıf tatlısı

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pudingli kadayıf tatlısı tarifi için malzemeler

  • 250 g tel kadayıf 
  • 100 g tereyağı 
  • 1/2 çay bardağı toz şeker 
  • 1 çay bardağı ceviz içi 
  • 2 paket hazır vanilyalı puding 
  • 5-6 su bardağı süt 
  • 2 adet muz

Pudingli kadayıf tatlısı Nasıl Yapılır

Hafif ve lezzetli pudingli kadayıf tatlısı... 
  • Ceviz içlerini ayrı bir tavada kavurun. Soğumaya bırakın. 
  • Pudingi paket üzerindeki tarife göre pişirin. Ocaktan alın, arada bir kaşıkla karıştırarak ılınmaya bırakın. 
  • Kadayıfların yarısını kare şeklindeki çukur bir kaba yayın. Üzerine pudingi döküp ince dilimlenmiş muzları yerleştirin. Kadayıfların kalanını da muzların üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

    Nefis muhallebili kadayıf tatlısı tarifi için tıklayın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.