Kaymaklı Kadayıf Tatlısı

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
25 dakika

Kaymaklı Kadayıf Tatlısı Tarifi İçin malzemeler
- 200 gr tel kadayıf
- 100 gr tereyağı
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı iri kırılmış Antep fıstığı
- Kaymak
Kaymaklı Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır?
Büyük bir tavayı ısıtın. Tereyağını ekleyip eritin. Büyük parçalar şeklinde koparılmış
tel kadayıfı ilave edip 10 dakika kavurun. Şekeri ilave edip 5 dakika daha kavurun.
Kavrulmuş kadayıfı tepsiye alın. Bir süre bekletip kareler şeklinde kesin. Antep fıstığı
serpip birer parça kaymakla birlikte servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR