Frambuazlı Pasta

Frambuazlı Pasta
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Frambuazlı Pasta için

Malzemeler

  • Pandispanya hamuru
  • Pastacı kreması
  • 2 paket kremşanti
  • 1.5 su bardağı soğuk süt
  • 1 su bardağı frambuaz
  • 1 çay bardağı soğuk frambuaz jölesi

SÜSLEMEK İÇİN

  • Hindistancevizi
  • Toz antepfıstığı
Frambuazlı Pasta

Nasıl Yapılır

Pandispanya hamurunu hazırlayın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarıp 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Diğer tarafta kremşantiyi süt ile çırpın. 8 cm’lik çemberle keserek 12 parça elde edin. 2 parça kekin üzerine krema sürerek frambuazları ve diğer parçayı yerleştirin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Üzerini ve kenarlarını krema ile kaplayın.Beyaz çikolatayı rendeleyin ve pastaların kenarlarına yapıştırın. Üzerine birkaç tane frambuaz dizip 1 tatlı kaşığı soğuk jöle dökün. Krema sıkma torbası ile kenarlarına krema sıkın. Hindistancevizi ve antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo