ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ SÜTLÜ TATLILAR EGE’DEN İMBAT FERAHLIĞI

Ege’den imbat ferahlığı

Ege’den imbat ferahlığı

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ege’den imbat ferahlığı tarifi için malzemeler

  • 4 şeftali (Dilimlenmiş)
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 4-5 yaprak taze nane

Ege’den imbat ferahlığı Nasıl Yapılır

  • Yoğurt, şeftali, bal ve limon suyunu blender’dan geçirin. Buzu da naneyle birlikte ekleyip 15 saniye daha blender’dan geçirin. Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.