ANASAYFA TARİFLER SÜTLÜ TATLILAR EGE’DEN İMBAT FERAHLIĞI

Ege’Den İmbat Ferahlığı

Ege’den imbat ferahlığı

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ege’Den İmbat Ferahlığı Tarifi İçin malzemeler

  • 4 şeftali (Dilimlenmiş)
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 4-5 yaprak taze nane

Ege’Den İmbat Ferahlığı Nasıl Yapılır?

  • Yoğurt, şeftali, bal ve limon suyunu blender’dan geçirin. Buzu da naneyle birlikte ekleyip 15 saniye daha blender’dan geçirin. Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!