Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14692 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1353 Tarif
Diyet
4426 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2433 Tarif
Hafif Yemekler
57 Tarif
İçecek
1422 Tarif
Pratik Yemek
6054 Tarif
Salata ve Meze
1380 Tarif
Sos
485 Tarif
Tatlı
9434 Tarif
Yöresel
2017 Tarif
Popüler Tarifler
Fırında Patates Dolması
Mozaik Pasta
Anasayfa
Tarifler
Sütlü Tatlılar
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Ege’Den İmbat Ferahlığı
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
5 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 5 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
10 Dakikada Çikolatalı Cezerye
5 Dakika Kurabiyesi
Viyana Kurabiyesi
Yumurtasız Bayatlamayan Kek
Zeytinyağlı Dereotlu Poğaça
Pişmaniye Tadında Kurabiye
Kavurma Yumuşak Olması İçin Nasıl Yapılır?
Eti En Çok Ne Yumuşatır?
Hasanpaşa Köftesi Yapmanın Püf Noktaları
Sarma İçinin Sırrı Harcında Saklı
Halep Tatlısı İçinde Ne Var?
Ev Baklavası Rehberi: Malzemeden Şerbete, Baklavanın Püf Noktaları
Ege’Den İmbat Ferahlığı için
Malzemeler
4 şeftali (Dilimlenmiş)
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı limon suyu
4-5 yaprak taze nane
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Nasıl Yapılır
Yoğurt, şeftali, bal ve limon suyunu blender’dan geçirin. Buzu da naneyle birlikte ekleyip 15 saniye daha blender’dan geçirin. Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Ege Mutfağı Yemekleri
Sütlü Tatlılar
Soğuk İçecekler
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sütlü Tatlılar
50 Dakika
Limonlu Sütlaç
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
25 Dakika
Muzlu Bisküvili Puding
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
30 Dakika
Labneli Muhallebi
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
25 Dakika
Nişastalı Tavuk Göğsü
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
45 Dakika
Nişastalı Sütlaç
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
45 Dakika
Yumurtasız Krem Karamel
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.