Meyve Çaylı Armut Tatlısı

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Meyve Çaylı Armut Tatlısı Tarifi İçin malzemeler
- 50 gr toz şeker
- 3 poşet elma çayı (veya herhangi bir meyve çayı)
- 600 ml su
- 4 armut
- 1 su bardağı dondurulmuş vişne
Meyve Çaylı Armut Tatlısı Nasıl Yapılır?
Armutların kabuklarını soyun. Ortadan ikiye kesip çekirdek kısımlarını oyarak çıkartın. Tencereye dizin ve üzerine şeker serpin. Su ve çay poşetlerini ekleyip orta ateşte 12-15 dakika pişirin. Vişneleri ekleyip 1 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın. Armutları servis tabağına aktarın. Vişne tanelerini armutların üzerine ekleyin. Suyundan gezdirerek servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR