ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ ŞERBETLİ TATLILAR KAYMAKLI KAYISI

> KAYMAKLI KAYISI
4 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kaymaklı kayısı tarifi için malzemeler
  • 250 gr kuru kayısı 1 su bardağı tozşeker 100 gr kaymak 3 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı
Kaymaklı kayısı Nasıl Yapılır

Bir gece önceden ıslatılmış kayısıları şeker ile birlikte bol suda haşlayın. Kayısılar altın rengine döndüğünde ateşten alıp soğumaya bırakın.

Açık tarafından ayırıp ortalarına çay kaşığı ile kaymak doldurun. Antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.