ANASAYFA TARİFLER PASTA TARİFLERİ MARSHMALLOV PAVLOVA

Marshmallov Pavlova

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

1 saat

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Marshmallov Pavlova Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 4 yumurtanın akı
  • 200 gr toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay kaşığı elma sirkesi

Üzeri için

  • 200 ml sıvı krema
  • 1 paket vanilya
  • 2 tatlı kaşığı pudra şeker
  • 1 kivi
  • 100 gr böğürtlen
  • 8 çilek

Marshmallov Pavlova Nasıl Yapılır?

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin pasta tarifleri listesinden iyi bir seçim. Fırını 120 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını mikserle iyice köpürünceye kadar çırpın. Toz şeker ilave ederek çırpmaya devam edin. Yumurta aklarının kıvamı, çırpma kabı ters çevrildiğinde dökülmeyecek şekilde olmalı.

Elma sirkesi ve mısır nişastasını ilave edin. Spatula yardımıyla yumurtanın sönmemesine dikkat ederek, alttan üste havalandırıp karıştırın. Yağlı kağıt üzerine 20 cm çapında bir daire çizin. Çırpılmış yumurta aklarını bu çemberin dışına taşırmadan kağıt üzerine aktarın. Spatulayla yanlarını düzeltip orta kısmını hafifçe çukurlaştırın. Fırında 1 saat pişirin.

Fırın kapağını açmadan içinde soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra fırından çıkarıp servis tabağına alın.

Üzeri için, krema, vanilya ve pudra şekeri katı bir krema haline gelinceye kadar çırpın. Fazla bastırmadan pavlovanın çukur kısmına aktarın ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!