ANASAYFA TARİFLER PASTA TARİFLERİ KREMALI KEDİDİLİ PASTASI

Kremalı Kedidili Pastası

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kremalı Kedidili Pastası Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 15 kedidili bisküvi
  • 1 su bardağı vişne suyu
  • 5 su bardağı süt
  • 1 paket kremşanti
  • 1.5 çay bardağı süt

Süslemek için

  • Taze meyve
  • Nane yaprağı

Kremalı Kedidili Pastası Nasıl Yapılır?

Kolayca uygulanabilen pasta tarifleri arasında üst sıralarda. İrmik, şeker ve 5 bardak sütü bir tencerede orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Puding kıvamına gelince ocaktan alın. Geniş bir cam kaba kedidili bisküvileri dizin. Vişne suyuyla ıslatın. Ilınan irmik karışımını bisküvilerin üzerine yayın. Ayrı bir kapta 1.5 çay bardağı süt ve kremşantiyi mikserle çırpın. İrmiğin üzerine yayıp buzdolbında birkaç saat bekletin. Taze meyvelerle ve nane yaprağı ile süsleyip servis yapın.

Çayın yanına çok yakışan portakallı ve çikolatalı kedidili pastasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!