ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ PASTA TARİFLERİ KİRAZLI VE ÇİKOLATALI PASTA

KİRAZLI VE ÇİKOLATALI PASTA

Kirazlı ve çikolatalı pasta
8 Kişilik
Hazırlama 40 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kirazlı ve çikolatalı pasta tarifi için malzemeler
  • 1 paket kakaolu bisküvi
  • 1/2 su bardağı çikolata sosu
  • 225 g pasta kreması
  • 225 g krem peynir
  • 1/4 su bardağı pudra şekeri
  • 1/4 su bardağı kakao
  • 425 g kiraz reçeli

Üzeri için

  • File Antep fıstığı
Kirazlı ve çikolatalı pasta hazırlanışı

  • Bisküvileri ve çikolata sosunu rondodan geçirip yuvarlak bir kalıbın tabanına yayın. Buzdolabına alıp bekletin.
  • Pasta kreması, krem peynir, pudra şekeri ve kakaoyu geniş bir kaba alıp mikser yardımı ile çırpın. Karışımı buzdolabında beklettiğiniz kalıba yayın.
  • Üzerine kiraz reçelini yayıp düzeltin. Buzdolabına alıp 1 saat bekletin. Üzerine file Antep fıstığı serperek servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!