ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ PASTA TARİFLERİ KARPUZ PASTA

KARPUZ PASTA

6 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Karpuz pasta tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 karpuz
  • 2 poşet toz krem şanti
  • 2 su bardağı soğuk süt

Üzeri için

  • Kekik dalları
Karpuz pasta hazırlanışı

Karpuzun baş kısımlarını yuvarlak bir pasta olacak şekilde kesip kabuklarını soyun. Krem şantiyi soğuk sütle çırpın. Yuvarlak karpuzunuzun her yerini krem şanti ile kaplayın. Kestiğiniz baş kısımlarından küçük yuvarlak bir kaşıkla karpuz topları çıkarın. Pastanızın üzerini bu karpuz topları ve kekik dalları ile süsleyin. Buzdolabında bekletip soğuk servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!