ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ PASTA TARİFLERİ FISTIKLI PARFE

Fıstıklı parfe

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fıstıklı parfe tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 2 paket kremşanti
  • 1 paket vanilyalı toz puding
  • 1 su bardağı iri dövülmüş Antep fıstığı
  • 3 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya

Üzeri için

  • Toz Antep fıstığı
  • Ahududu
  • Nane yaprakları

Fıstıklı parfe Nasıl Yapılır

Derin bir kapta, süt, kremşanti, toz puding, Antep fıstığı ve vanilyayı mikserle katılaşıncaya kadar iyice çırpın. Fırın kabına streç film yayın ve karışımı içine aktarın. Bir gece derin dondurucuda beklettikten sonra kalıptan çıkarın. Üzerini ince çekilmiş toz Antep fıstığı, ahududu ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.