Vişne Sulu Bar

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Vişne Sulu Bar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Vişne Sulu Bar için

Malzemeler

Bar hamuru için

  • 120 g tereyağı
  • 1⁄4 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilya

Vişne sulu dolgu için

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı vişne suyu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı vişne taneleri
Vişne Sulu Bar

Nasıl Yapılır

  1. Bar hamuru için, tereyağını bir kaba alıp krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Pudra şekeri, un ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı yağlı kağıt serili dikdörtgen bir fırın tepsisine dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
  2. Vişne sulu dolgusu için, yumurtaları ve toz şekeri bir karıştırma kabına alın. Toz şeker tamamen eriyinceye kadar iyice çırpın. Üzerine vişne suyunu ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak unu ilave edip iyice karıştırın. Fırından çıkardığınız barın üzerine döküp tekrar fırına verin. Fırının ısısını 140 dereceye düşürüp yaklaşık 20 dakika daha pişirdikten sonra fırından çıkarın.
  3. İstediğiniz büyüklükte kesin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo