NEKTARİN TATLISI

Nektarin tatlısı
6 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Nektarin tatlısı tarifi için malzemeler
  • 4 nektarin
  • 1 çay bardağı esmer toz şeker
  • 2 paket toz krem şanti
  • 2 su bardağı süt

Üzeri için

  • 2 paket yulaflı bisküvi
Nektarin tatlısı hazırlanışı

  • Nektarinlerin kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın ve dikdörtgen bir fırın kabına alın. Üzerine esmer toz şeker serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
  • Üzeri için krem şantiyi geniş bir kaseye alın. Sütü ilave edip katılaşıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
  • Krem şantiyi ılınan nektarinlerin üzerine yayın. Üzerini iri kırılmış bisküvi parçaları ile süsleyerek servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!