ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ NEKTARİN TATLISI

Nektarin Tatlısı

Nektarin tatlısı

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Nektarin Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

  • 4 nektarin
  • 1 çay bardağı esmer toz şeker
  • 2 paket toz krem şanti
  • 2 su bardağı süt

Üzeri için

  • 2 paket yulaflı bisküvi

Nektarin Tatlısı Nasıl Yapılır?

  • Nektarinlerin kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın ve dikdörtgen bir fırın kabına alın. Üzerine esmer toz şeker serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
  • Üzeri için krem şantiyi geniş bir kaseye alın. Sütü ilave edip katılaşıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
  • Krem şantiyi ılınan nektarinlerin üzerine yayın. Üzerini iri kırılmış bisküvi parçaları ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!