ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ MANGOLU VE HİNDİSTAN CEVİZLİ SORBE

Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe

Mangolu ve hindistan cevizli sorbe

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe Tarifi İçin malzemeler

  • 2 adet mango (Küp doğranmış 1 top hazır vanilyalı dondurma)
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 top hazır vanilyalı dondurma
  • 1 küçük kase rendelenmiş Hindistan cevizi

Servis önerisi

  • Hindistan cevizi meyvesi (Enine 2’ye kesilmiş)

Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe Nasıl Yapılır?

  • Küp doğradığınız mangoyu mutfak robotuna aktarın. Kremayı, yoğurdu ve vanilyalı dondurmayı ekleyip püre haline getirin. Karışımı buzluğa dayanıklı bir kaba dökün. En son rendelenmiş Hindistan cevizini ilave edip tekrar karıştırın. Buzlukta en az 6 saat kadar dondurun. Hazırladığınız sorbeyi enine 2’ye kesilmiş Hindistan cevizi içine koyarak da servis yapabilirsiniz.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.