ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ TATLILAR ARMUT CARPACCİO

Armut carpaccio

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Armut carpaccio tarifi için malzemeler

  • Armut
  • 4 yemek kaşığı limon suyu
  • 5 yemek kaşığı çikolata sosu
  • 4 dilim hazır kek
  • 4 yemek kaşığı krema
  • 100 gr kavrulmuş tuzsuz Antep fıstığı

Armut carpaccio Nasıl Yapılır

Pratik tatlı tarifleri arasında özel bir yere sahip. Armutların kabuklarını soyun ve kararmaması için limon suyuyla ovalayın. Her armudu enine dilimleyin ve her dilimin arasına çikolata sosu sürerek dilimleri birbirine tutturun.

Kavrulmuş fıstıkları tabağın etrafına dilediğiniz şekilde serpin. Kremayı mikserle iyice çırpın.

Üst üste dizilmiş armut dilimlerini bütün olarak yuvarlak kestiğiniz kek diliminin üzerine yerleştirip servis tabağına alın. Kremayla birlikte servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.