İmsakiye
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14253 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1281 Tarif
Diyet
4403 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2347 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1414 Tarif
Pratik Yemek
5275 Tarif
Salata ve Meze
1297 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8885 Tarif
Yöresel
1989 Tarif
Popüler Tarifler
Fırın Sütlaç
Pankek Pasta
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Ananas Kompostosu
Ananas Kompostosu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
5 dakika
Kaç Kişilik:
8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Portakallı Şekerpare
Portakal Soslu Kakaolu Kek
Sahur keki
Portakallı Magnolia
Teretür Mezesi
Pırasalı Puf Börek
Çilek Yetiştiriciliği: Saksıda Çilek Nasıl Yetiştirilir?
Patates Borani Yapmanın Püf Noktaları
Milföy Tarifleri: Değişik, Pratik ve Nefis 14 Milföy Tarifi
Karides Nasıl Pişirilir: Karides Pişirme Teknikleri
Maydanozla Yapabileceğiniz 10 Pratik Tarif Listesi
Uykuluk Nasıl Temizlenir? İşte Uykuluk Tarihçesi ve Kökeni
Ananas Kompostosu için
Malzemeler
6 dilim ananas
1-2 çorba kaşığı çam fıstık
1 tatlı kaşığı limon suyu
10 su bardağı su
6 çorba kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil
2 kuru incir
Ananas Kompostosu
Nasıl Yapılır
Suyu ve şekeri bir taşım kaynatıp, ananasları ve 4’e böldüğünüz kuru incirleri ilave edin. 10 dakika daha kaynattıktan sonra limon suyunu ekleyin. Çam fıstıklarını yağsız olarak tavada kavurun. Soğuyunca kompostonun üzerine serperek servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
İçecek Tarifleri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Meyveli Tatlılar
35 Dakika
Portakallı Magnolia
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
55 Dakika
Ayva Ezmesi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
25 Dakika
Kalp Pankek
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
40 Dakika
Very Berry Muffin
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
210 Dakika
Poşe Ayva
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
20 Dakika
Vegan Waffle
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.