Bal Kabaklı Ve Yulaflı Bar

Bal Kabaklı Ve Yulaflı Bar
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 45 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bal Kabaklı Ve Yulaflı Bar için

Malzemeler

  • 160 g bitter çikolata
  • 50 g yulaf kepeği
  • 1 portakalın rendelenmiş kabuğu
  • 100 g haşlanmış bal kabağı
  • 1 tatlı kaşığı keten tohumu
  • 1 yemek kaşığı kabak çekirdeği içi
Bal Kabaklı Ve Yulaflı Bar

Nasıl Yapılır

  1. Çikolatayı benmari usulü eritip ocaktan alın. Rendelenmiş portakal kabuğunu, keten tohumunu, kabak çekirdeği içini, haşladıktan sonra rendelediğiniz bal kabağını ve yulaf kepeğini ekleyin. Spatula ile karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serili 20x20 cm kare bir kalıba bastırarak yayın. Üzerini düzleştirin. Oda ısısında 15 dakika beklettikten sonra buzdolabına alın ve 1 saat daha bekleterek iyice soğutun. İstediğiniz büyüklükte dilimleyip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo