ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ DONDURMALI TATLILAR AVOKADOLU HİNDİSTAN CEVİZLİ DONDURMA

Avokadolu Hindistan cevizli dondurma

Avokadolu Hindistan cevizli dondurma

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Avokadolu Hindistan cevizli dondurma tarifi için malzemeler

  • 400 g konserve Hindistan cevizi sütü (Minimum %20 yağlı)
  • 100-140 g agave şurubu veya bal
  • 1 yemek kaşığı limon veya misket limonu suyu
  • 2 avokado
  • Bir tutam tuz (İsteğe bağlı)

Avokadolu Hindistan cevizli dondurma Nasıl Yapılır

Avokadolu Hindistan cevizli dondurma için malzemeleriniz hazırsa başlayalım.

  • Bütün malzemeleri mikserden veya blender’dan geçirin. Dondurma kalıplarına dökün. Tamamıyla sertleşene dek buzlukta bekletin. Dilerseniz bu karışımları dondurma kalıplarına dökmek yerine 20 cm’lik kare bir silikon kalıpta dondurabilir, ardından 3 cm’lik küpler kesip, buz kıran bir mutfak robotunda çekerek anında dondurma hazırlayabilirsiniz.

Hindistan cevizli dondurma tarifi için tıklayın

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.