Cennet Hurmalı Parfe

Cennet Hurmalı Parfe
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Cennet Hurmalı Parfe için

Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt                                       
  • 1 olgun cennet hurması (küp doğranmış)
  • 8-10 yaban mersini                                       
  • 2 yemek kaşığı çiğ Kaju fıstığı (irice dövülmüş)              

Üzerine:

  • 2 çay kaşığı keten tohumu                          
  • 2 çay kaşığı bal                                             
  • 8-10 taze yaban mersini 
Cennet Hurmalı Parfe

Nasıl Yapılır

  1. Süzme yoğurdu bir kasede hafif çırpın.  Servis yapacağınız kupların tabanına bir er yemek kaşığı  koyun. Üzerine doğranmış cennet hurması, 4-5 tane yaban mersini ve iri kırılmış kaju fıstığının bir miktarını yoğurdun üzerine ekleyin. Tekrar birer yemek kaşığı yoğurt, meyve karışımı ve kaju fıstığı  ekleyin. Üzerine yoğurt, keten tohumu, bal ve yaban mersini  ilave edip servis yapın.          
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo