Baharatlı Ve Damla Çikolatalı Bal Kabağı Püresi

Baharatlı Ve Damla Çikolatalı Bal Kabağı Püresi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Baharatlı Ve Damla Çikolatalı Bal Kabağı Püresi için

Malzemeler

  • Yarım su bardağı eritilmiş tereyağı
  • ¾ su bardağı esmer şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Yarım çay kaşığı rendelenmiş muskat
  • 1 tutam toz karanfil
  • 100 gr bisküvi
  • 2 tatlı kaşığı vanilya
  • 1 su bardağı bal kabağı püresi
  • ¾ su bardağı damla çikolata
Baharatlı Ve Damla Çikolatalı Bal Kabağı Püresi

Nasıl Yapılır

Bisküvileri mutfak robotunda un gibi olacak şekilde ufalayın. Tereyağı ve esmer şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın. Tarçın, muskat, karanfil ve vanilyayı ekleyip 2 dakika daha çırpın. Bal kabağı püresini ekleyip karıştırın. Ufalanmış bisküvileri ilave edip karıştırın. Damla çikolatayı ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo