Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14547 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1321 Tarif
Diyet
4419 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2407 Tarif
Hafif Yemekler
55 Tarif
İçecek
1420 Tarif
Pratik Yemek
5791 Tarif
Salata ve Meze
1370 Tarif
Sos
478 Tarif
Tatlı
9234 Tarif
Yöresel
2012 Tarif
Popüler Tarifler
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Mozaik Pasta
Anasayfa
Tarifler
Sizden Tatlı Tarifleri
Pratik Antep Katmeri
Pratik Antep Katmeri
Ela Harbelioğlu
20 Nisan 2021
Hem fit, hem pratik, hem de aşırı leziz. Kesinlikle deneyiiiin. 🥳
Hazırlanma Süresi :
3 dakika
Pişirme Süresi :
2 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Üç Malzemeli Kurabiye
Yumurtasız Tiramisu
Yoğurtlu Kurabiye
Üç Malzemeli Un Kurabiyesi
Kabartma Tozlu Krep
Pastane Tuzlusu
Tepsi Kebabı Yapmanın 7 Püf Noktası
Krebe Kabartma Tozu Yerine Ne Kullanılır?
Reyhan Şerbetinin Yapımı ve Püf Noktaları
Velibah Yapmanın Püf Noktaları
Pişen Kekin Çökmemesi İçin Ne Yapmalı?
Filizlenen Gıdalar Tüketilir Mi?
Pratik Antep Katmeri için
Malzemeler
1 çay kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı bütün Antep fıstığı
1 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
1 çay kaşığı dolusu bal
Baklava yufkası veya lavaş
Pratik Antep Katmeri
Nasıl Yapılır
Baklava yufkasını servis tabağı boyutunda kesiyoruz.
Malzemeleri, yufkanın 4 kısmına yerleştiriyoruz ve katılıyoruz.
Yağsız tavada 2 tarafını da hafif kızartıyoruz ve hazır!
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Sizden Lezzetler
Sizden Tatlı Tarifleri
Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tatlı Tarifleri
55 Dakika
Creme Brüle
didar_yanar
Tatlı Tarifleri
40 Dakika
Churros
didar_yanar
Tatlı Tarifleri
40 Dakika
Mozaik Pasta (Lotus Kremalı)
Nezamanyiycezzz
Tatlı Tarifleri
50 Dakika
Matcha Çaylı Ve Yaseminli Sütlaç
Promedia
Tatlı Tarifleri
15 Dakika
Dağ Kekikli Muhallebi
Cagri1498
Tatlı Tarifleri
80 Dakika
Karpatka
doğuchef
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.