Muzlu Mangolu Dondurma

Muzlu Mangolu Dondurma
17 Kasım 2021

Meyveden yapılmış şekersiz son derece sağlıklı, lezzetli ve yapımı pratik bir tarif.

Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 2 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Muzlu Mangolu Dondurma için

Malzemeler

  • 2 adet muz
  • 1 küçük kase yaban mersini
  • 1 adet mango
  • 3 yemek kaşığı manda yoğurdu
  • 1 adet vanilya çubuğu
  • 2 yemek kaşığı bal
Muzlu Mangolu Dondurma

Nasıl Yapılır

  1. Muzları ve mangoyu  dilimleyip, yaban mersinleriyle birlikte buzdolabı poşetine koyup donduralım.
  2. Donmuş meyvelerimizi blendera koyup üzerine bal, vanilya ve yoğurdumuzu ekleyip pürüzsüz hale gelene kadar çekelim.
  3. Bir kaç tane yaban mersinini de bütün olarak içine atıp bir kaşıkla tekrar karıştıralım.
  4. Dondurucuya koyalım ve bir saat sonra karıştırıp üzerini düzleştirelim.
  5. Yaklaşık bir saat daha dondurup afiyet ve gönül rahatlığıyla yiyelim.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo