ANASAYFA TARİFLER SİZDEN KLASİK TARİFLER HUMUS VE TAM BUĞDAY UNLU LAVAŞ

Humus Ve Tam Buğday Unlu Lavaş

Humus ve tam buğday unlu lavaş

Diyabet hastalarına uygun olarak hazırlanan nefis bir meze ve diyet listelerine uygun lavaş tarifi..

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

diyetten_fazlasi Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım'dan eşsiz tarifler
30 Tarif       4 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Humus Ve Tam Buğday Unlu Lavaş Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket haşlanmış nohut
  • 1 diş doğranmış sarımsak
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Limon suyu
  • Tuz
  • 2 adet 15 cmlik tam buğday unlu lavaş 

Humus Ve Tam Buğday Unlu Lavaş Nasıl Yapılır?

  • Hazır paket nohudu iyice yıkayıp, süzün.
  • Nohut, sarımsak ve yoğurdu mutfak robotundan iyice pürüzsüz olana kadar geçirin, hafif tuz ve limon suyuyla tatlandırın.
  • Lavaşları üçgen şeklinde kesip, hafif kızartın. Humusa bandırarak yiyin. 
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!