ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ ZEYTİNYAĞLILAR HAVUÇ SOTE

Havuç sote

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Havuç sote tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 4 havuç
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Üzeri için

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

Havuç sote Nasıl Yapılır

Havuçları iri yuvarlaklar şeklinde doğrayın. Zeytinyağında kısık ateşte yaklaşık 20 dakika kavurun. İyice yumuşadıktan sonra tuz ve karabiberini ekleyerek servis tabağına alın. Zeytinyağını ısıtın, sumak ve kırmızı pul biberi ekleyin. Havuçların üzerine döküp servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.