Havuç Sote

Havuç Sote
19 Şubat 2024
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Havuç Sote için

Malzemeler

  • 4 havuç
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Üzeri için

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Havuç Sote

Nasıl Yapılır

  1. Havuçları iri yuvarlaklar şeklinde doğrayın. Zeytinyağında kısık ateşte yaklaşık 20 dakika kavurun.
  2. İyice yumuşadıktan sonra tuz ve karabiberini ekleyerek servis tabağına alın.
  3. Zeytinyağını ısıtın, sumak ve kırmızı pul biberi ekleyin. Havuçların üzerine döküp servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo