Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Fırın Sütlaç
Evde Kolay Waffle
Anasayfa
Tarifler
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Havuç Sote
Havuç Sote
19 Şubat 2024
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fakir Pastası
Krem Şantili Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Haşhaşlı Poğaça
Limonlu Çatlak Kurabiye
Elmas Kurabiye
Isırgan Otu Nasıl Kurutulur?
Paslı Döküm Tava 6 Adımda Nasıl Temizlenir?
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Tül Perde Nasıl Beyazlatılır: 4 Farklı Yöntem
Havuç Sote için
Malzemeler
4 havuç
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Üzeri için
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Havuç Sote
Nasıl Yapılır
Havuçları iri yuvarlaklar şeklinde doğrayın. Zeytinyağında kısık ateşte yaklaşık 20 dakika kavurun.
İyice yumuşadıktan sonra tuz ve karabiberini ekleyerek servis tabağına alın.
Zeytinyağını ısıtın, sumak ve kırmızı pul biberi ekleyin. Havuçların üzerine döküp servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sebze Tarifleri
Diyet Yemekleri
Vejetaryen Yemekleri
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Vegan Yemek Tarifleri
Öğle Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Zeytinyağlılar
50 Dakika
Baklalı & Bezelyeli Enginar
Zeytinyağlılar
70 Dakika
Nar Ekşili Zeytinyağlı Pırasa
Zeytinyağlılar
100 Dakika
Zeytinyağlı Mor Lahana Sarması
Zeytinyağlılar
30 Dakika
Erikli Semizotu
Zeytinyağlılar
30 Dakika
Pazı Yemeği
Zeytinyağlılar
35 Dakika
Brokoli Yemeği
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.