ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ FIRIN YEMEKLERİ KABAKLI SUFLE

Kabaklı sufle

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kabaklı sufle tarifi için malzemeler

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 6 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 kabak
  • 2 dal yeşil soğan
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
  • Yarım su bardağı krem peynir

Kabaklı sufle Nasıl Yapılır

Yumurtalar, süt ve eritip soğuttuğunuz tereyağını geniş bir karıştırma kabına alıp bir mikser yardımıyla çırpın. Unu ilave edin ve pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar tekrar çırpın. Rendeleyip suyunu sıktığınız kabak, ince kıydığınız yeşil soğan, beyaz peynir ve krem peyniri ilave edip bir spatula yardımıyla karıştırın. Harcı hafif yağladığınız fırın kaplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirip sıcak servis yapın. 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.