ANASAYFA TARİFLER FIRIN YEMEKLERİ KABAKLI SUFLE

Kabaklı Sufle

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kabaklı Sufle Tarifi İçin malzemeler

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 6 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 kabak
  • 2 dal yeşil soğan
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
  • Yarım su bardağı krem peynir

Kabaklı Sufle Nasıl Yapılır?

  • Yumurtalar, süt ve eritip soğuttuğunuz tereyağını geniş bir karıştırma kabına alıp bir mikser yardımıyla çırpın.
  • Unu ilave edin ve pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar tekrar çırpın.
  • Rendeleyip suyunu sıktığınız kabak, ince kıydığınız yeşil soğan, beyaz peynir ve krem peyniri ilave edip bir spatula yardımıyla karıştırın.
  • Harcı hafif yağladığınız fırın kaplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!