Yedikule Marullu Karışık Salata

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
-

Yedikule Marullu Karışık Salata Tarifi İçin malzemeler
- 12 yaprak kırmızı hindiba
- 12 yaprak Yedikule marulu
- Yarım demet endivyen
- Yarım demet tere otu
- 8 yaprak lollo rosso
- 4 haşlanmış yumurta
- Taze çekilmiş karabiber
Yedikule Marullu Karışık Salata Nasıl Yapılır?
Hindiba, Yedikule marulu, lollo rosso, tere otu ve endivyeni bol suyla yıkayıp suyunun süzülmesi için bekletin. İri parçalara bölüp servis tabağına alın.
Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye kesip salatanın üzerine yerleştirin. Üzerine taze çekilmiş karabiber serpiştirin. Sosunu döküp servis yapın.
Hardallı sos
2 yemek kaşığı hardal ve 5 yemek kaşığı mayonezi bir kaseye alıp karıştırın. 1 diş sarımsağın kabuğunu soyup ilave edin. 2 yemek kaşığı süzme yoğurt, yarım çay bardağı sızma zeytinyağını ekleyip iyice karıştırın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR