Narenciyeli bonfile salata

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Narenciyeli bonfile salata tarifi için malzemeler
- 500 gr bonfile
- 1 portakal
- 1 greyfurt
- 1 nar
- 2 rezene kökü
- 200 gr labne peyniri
- 10 zeytin
- 2 limon
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Narenciyeli bonfile salata Nasıl Yapılır
Portakal ile greyfurtun kabuklarını rendeleyip ayırın. Meyveleri dilimleyin. Narın tanelerini ayıklayın. Rezeneyi yarım ay şeklinde doğrayın. Tüm malzemeyi karıştırma kabına alın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp karışıma ilave edin. Tuz ve limon suyunu ekleyip karıştırın. Servis tabağına alın. Diğer tarafta bonfileyi ince dilimler halinde kesip ızgarada pişirin. Salatanın üzerine ilave edin. Labne peynirine, portakal ve limon kabuklarını ilave edip karıştırın. Salata ile birlikte servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!