ANASAYFA TARİFLER MEZE TARİFLERİ PASTIRMA TURŞUSU

Pastırma Turşusu

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pastırma Turşusu Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr pastırma
  • 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 domates
  • 4 dal maydanoz
  • Tane karabiber

Pastırma Turşusu Nasıl Yapılır?

Keyifli vakitlerin en lezzetli eşlikçileri mezelerle davet sofralarınızı süsleyin. Pastırmaların çemenlerini çıkarıp ince doğrayın. Üzüm sirkesi ile tane karabiberi derin bir kapta karıştırıp doğradığınız pastırmaları marine edin. Kabuğunu soyduğunuz domates ile maydanozları ince kıyın. Marine ettiğiniz pastırmanın sirkesini süzdürüp servis tabağına alın. Üzerine domates ve maydanozları ilave edip servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!