ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ SOMONLU KANEPELER

Somonlu Kanepeler

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Somonlu Kanepeler Tarifi İçin malzemeler

  • 16 dilim ayçekirdekli ve susamlı ekmek
  • 8 parça somon füme
  • 4 yaprak lolo rosso
  • 200 gr beyaz krem peynir
  • Dereotu

Somonlu Kanepeler Nasıl Yapılır?

Krem peyniri bir kaseye alıp mikserle çırpın ve ekmek dilimlerinin yarısının üzerlerine sürün. Lolo rosso yapraklarını ortadan ikiye bölüp peynirlerin üzerine dizin. Somon fümeleri ekmeklere uygun büyüklükte kesip dereotu ile yerleştirin. Kalan ekmek dilimlerini üzerlerine kapatıp servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!