ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ SEBZELİ PANELİ KEBAP

Sebzeli Paneli Kebap

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Sebzeli Paneli Kebap Tarifi İçin malzemeler

  • 600 gr biftek
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 400 gr közlenmiş sebze (patlıcan~kabak~kırmızıbiber)
  • 1 yumurta
  • 100 gr galeta unu
  • Kuru kekik
  • Tuz
  • Karabiber

Sebzeli Paneli Kebap Nasıl Yapılır?

Etleri et döveceği ile inceltip şeritler halinde kesin. Sebzeleri de aynı şekilde kesin. Üzerine taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağı ekleyerek en az 2 saat buzdolabında bekletin. İki parça et arasına közlenmiş sebzeleri yerleştirip çöp şişe dizin. Galeta ununa, tuz, karabiber ve kekik ekleyip harmanlayın. Kebapları önce çırpılmış yumurtaya, ardından pane karışımına bulayarak kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!