Pancar Püresi

Pancar Püresi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Pancar Püresi için

Malzemeler

  • Yarım kg pancar
  • 2 patates
  • Yarım çay bardağı krema
  • Tuz
  • Karabiber
Pancar Püresi

Nasıl Yapılır

Pancarlarla patateslerin kabuklarını soyup iri doğrayın ve tencereye alın. Üzerini geçmeyecek kadar su ekleyip kaynamaya bırakın. Sebzeler yumuşadıktan sonra ocaktan alın ve suyunu süzün. Tuz, karabiber ve krema ekleyin, mutfak robotundan geçirip püre haline getirin. Ilık veya sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo