Ot Kurutma

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Ot Kurutma
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Ot Kurutma için

Malzemeler

  • Biberiye
  • Sarımsak
  • Biber
Ot Kurutma

Nasıl Yapılır

Taze otları kurutmak için mutfak ipiyle kök kısmından bağlayın. Hava akımı olan bir yerde, 2-3 hafta boyunca tavandan asılı tutarak kurutma işlemini gerçekleştirin. Sarımsakların da uzun ömürlü olmasını istiyorsanız aynı şekilde yüksek bir yerde asılı tutmanız gerekiyor.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo