Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç için

Malzemeler

  • 5 havuç
  • ¾ çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı kuru üzüm
  • 3 yemek kaşığı çam fıstığı
  • Kıyılmış maydanoz
Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç

Nasıl Yapılır

Zeytinyağını tavada ısıtın. Havuçları temizleyip verev şeklinde doğrayın. Tavaya ekleyin ve soteleyin. Kuru üzümleri ve fıstıkları ilave edip iyice karıştırın ve pişirin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo