ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KURU ÜZÜMLÜ VE FISTIKLI HAVUÇ

Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç Tarifi İçin malzemeler

  • 5 havuç
  • ¾ çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı kuru üzüm
  • 3 yemek kaşığı çam fıstığı
  • Kıyılmış maydanoz

Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç Nasıl Yapılır?

Zeytinyağını tavada ısıtın. Havuçları temizleyip verev şeklinde doğrayın. Tavaya ekleyin ve soteleyin. Kuru üzümleri ve fıstıkları ilave edip iyice karıştırın ve pişirin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!