ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KURU ÜZÜMLÜ VE FISTIKLI HAVUÇ

Kuru üzümlü ve fıstıklı havuç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kuru üzümlü ve fıstıklı havuç tarifi için malzemeler

  • 5 havuç
  • ¾ çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı kuru üzüm
  • 3 yemek kaşığı çam fıstığı
  • Kıyılmış maydanoz

Kuru üzümlü ve fıstıklı havuç Nasıl Yapılır

Zeytinyağını tavada ısıtın. Havuçları temizleyip verev şeklinde doğrayın. Tavaya ekleyin ve soteleyin. Kuru üzümleri ve fıstıkları ilave edip iyice karıştırın ve pişirin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.