Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar

12 Nisan 2025 tarihinde güncellendi.
Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar için

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • 1 yemek kaşığı limon kabuğu
  • 1 frenk soğanı
  • Tuz
Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar

Nasıl Yapılır

Bir kapta 2 yemek kaşığı krem peynir, 2 yemek kaşığı yumuşatılmış tereyağı, tuz, yarım çay bardağı ince kıyılmış frenk soğanı ve 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğunu mikserle iyice karıştırın. Dört kırmızı turpu kalın dilimleyin. Aralarına karışımdan sürerek dilimleri üst üste dizin. En üste tekrar karışımdan sürüp ince kıyılmış frenk soğanı ile süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo