ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KREM PEYNİRLİ VE TEREYAĞLI TURPLAR

Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar Tarifi İçin malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • 1 yemek kaşığı limon kabuğu
  • 1 frenk soğanı
  • Tuz

Krem Peynirli Ve Tereyağlı Turplar Nasıl Yapılır?

Bir kapta 2 yemek kaşığı krem peynir, 2 yemek kaşığı yumuşatılmış tereyağı, tuz, yarım çay bardağı ince kıyılmış frenk soğanı ve 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğunu mikserle iyice karıştırın. Dört kırmızı turpu kalın dilimleyin. Aralarına karışımdan sürerek dilimleri üst üste dizin. En üste tekrar karışımdan sürüp ince kıyılmış frenk soğanı ile süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!